- OM OSS -
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi tar oppdrag over hele Norge.
W.B. BRØNNBORING A/S
har en meget lang kompetanse innenfor boring og har avdelinger i Rogaland, Oslo, Østfold, og hovedkontor i Brevik i Telemark. Vi påtar oss oppdrag over hele Norge.
Vi er spesialister på vann- og energiboring. Vi har lang erfaring i vårt fag og våre boreopperatører er lokalkjent i ditt område og kjenner grunnforholdene der du bor. Dette er meget viktig for riktig plassering av din brønn.


Service
har første prioritet hos oss , og derfor bruker vi kun utstyr av beste kvalitet og med lang levetid slik at kunden skal føle seg trygg og bli 100% fornøyd.

Med terrenggående borerigg kommer vi til over alt!

Vi har flere borerigger og bl.a. terrenggående borerigg. Med disse utfører vi de fleste typer boring over hele Norge fra kysten til langt på fjellet.

Med hydraulisk sprenging vil vi øke vanntilsiget til din brønn mange ganger. Vi har også egen spylebil for hydraulisk sprengning / rensing av brønn. Hvis du har dårlig tilsig i eksisterende brønn kan hjelpe deg til å få vann i mengder.Vi utfører gratis befaring når kunden selv måtte ønske det.

Er det noe du lurer på, så må du gjerne ta kontakt så skal vi hjelpe til det vi kan. Du kan gå inn på Kontakt Oss siden som forteller hvordan du lettest kommer i kontakt med oss.

   
     
 
Disse sidene er laget av Webmaster: SPACE